Διαρκής εξέλιξη

Το όραμα του Panda Family Park ξεκίνησε να λαμβάνει υλική υπόσταση το έτος 2001 και, έκτοτε, δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται. Εναρμονίζοντας το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών μας τόσο με τις τρέχουσες διεθνείς τάσεις του κλάδου, όσο και με τις νέες ανάγκες και απαιτήσεις των επισκεπτών μας, φροντίζουμε έτσι ώστε το Panda Family Park να πρωτοπορεί διαρκώς και να προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα αδιαπραγμάτευτα υψηλής ποιότητας και ασύγκριτων τεχνολογικών προδιαγραφών. Περισσότερα από 20 χρόνια αργότερα, από τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες, μέχρι τα φαγητά και τον τρόπο εξυπηρέτησης των επισκεπτών μας, το Panda Family Park φροντίζει έτσι ώστε να παραμένει μοναδικό στο είδος του, θέτοντας τον πήχη όλο και ψηλότερα.

Ποιότητα υπηρεσιών

Η εξαιρετική ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της λειτουργίας του Panda Family Park, αλλά και ο λόγος για τον οποίο χιλιάδες επισκέπτες μας εμπιστεύονται τη διασκέδαση και φροντίδα των παιδιών τους. Αντλώντας αστείρευτη έμπνευση από τις ολοένα και μεταβαλλόμενες ανάγκες του κοινού, οι εγκαταστάσεις του Panda Family Park αντικατοπτρίζουν την έμπρακτη προσήλωση και τον αδιαπραγμάτευτο σεβασμό των εμπνευστών του για το θεσμό της οικογένειας. Η φιλοσοφία αυτή μετουσιώθηκε σε ένα εκτενές, ολοένα και αναπτυσσόμενο σύνολο εγκαταστάσεων ψυχαγωγίας και διασκέδασης, το οποίο απευθύνεται τόσο σε παιδιά και εφήβους, όσο και σε ενηλίκους.

Ασφάλεια και καθαριότητα

Η ασφάλεια παιδιών και ενηλίκων κατά την παραμονή τους στους χώρους μας, αποτελεί κύρια προτεραιότητά μας. Δέσμευσή μας, έτσι, είναι η απόλυτη συμμόρφωση με τις εκάστοτε νομικά θεσπισμένες και μη προδιαγραφές ασφάλειας. Μέσα από τακτικούς και εξονυχιστικούς τεχνικούς ελέγχους, καθώς και παγκοσμίως αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις ποιότητας σε συνεργασία με διεθνούς κύρους οργανισμούς, μεριμνούμε για την αποφυγή ατυχημάτων και άλλων επισφαλών για την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα καταστάσεων. Επιπλέον, η συνεργασία μας με την εταιρεία Καθαροί Παιδότοποι (ISO 9001) αποτελεί εχέγγυο της υγειονομικής ασφάλειας των εγκαταστάσεών μας και, κατ’ επέκταση, μας επιτρέπει να προστατέψουμε την υγεία των μικρών μας φίλων.

Panda Family Park

Μία όαση διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Ο χώρος μας διατίθεται για παιδικά και εφηβικά party, δεξιώσεις βάπτισης, σχολικές εκδρομές και άλλες εκδηλώσεις, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.