Απλή επίσκεψη

Θέλετε να περάσετε μία υπέροχη μέρα χαλάρωσης με την οικογένειά σας; Το Panda Family Park είναι το πλέον κατάλληλο μέρος! Με ένα τεράστιο χώρο αναψυχής για όλη την οικογένεια, δροσιστικά ποτά και ροφήματα, συναρπαστικές γεύσεις, καθώς και ειδικά διαμορφωμένους χώρους παιχνιδιών για παιδιά κάθε ηλικίας, παιδότοπο για βρέφη, τραμπολίνο, πίστα disco roller και εντυπωσιακά βιντεοπαιχνίδια arcade, η διασκέδαση είναι εγγυημένη! Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θα σας προτείναμε, πριν την άφιξή σας, να κάνετε μία κράτηση επικοινωνώντας μαζί μας.

Παιδικά party

Εμπιστευθείτε μας κάθε λεπτομέρεια του παιδικού σας πάρτυ και ξεγνοιάστε! Με πρωταρχικό μας μέλημα τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων, αλλά και την ασφάλεια των μικρών μας φίλων, η ομάδα του Panda Family Park εγγυάται πως το πάρτυ του παιδιού σας θα μείνει αξέχαστο σε όλους! Για τα παιδικά πάρτυ, το Panda Family Park προσφέρει πιάτα à la carte ή ειδικά διαμορφωμένο menu, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.

Baby party

Θέλετε να κάνετε πάρτυ για το μωρό σας, αλλά σας προβληματίζει το θέμα της ασφάλειας; Αφήστε το πάνω μας! Το Panda Family Park όχι μόνο διαθέτει χώρους ειδικά διαμορφωμένους για βρέφη, αλλά και μία ομάδα από πιστοποιημένους παιδαγωγούς, που θα εγγυηθούν προσωπικά την ασφάλεια και διασκέδαση των παιδιών σας!

Δεξίωση βάπτισης

Οι εγκαταστάσεις του Panda Family Park αναλαμβάνουν τη φιλοξενία δεξιώσεων για βαπτίσεις παιδιών. Αφήστε μας να οργανώσουμε τη δεξίωση της βάπτισης του παιδιού σας όπως εσείς επιθυμείτε και μείνετε ήσυχοι ότι μικροί και μεγάλοι θα περάσουν μία αξέχαστη μέρα!

Εφηβικά party

Τι καλύτερο για ένα πάρτυ εφήβων, από το συνδυασμό ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου με arcade βιντεοπαιχνίδια εξαιρετικών τεχνικών προδιαγραφών, με μία μοντέρνα και άνετη ατμόσφαιρα, όπου γονείς και παιδιά μπορούν να απολαύσουν εκλεκτές γεύσεις και απολαυστικές εμπειρίες;

Σχολικές εκδρομές

Δεν υπάρχει ιδανικότερη τοποθεσία για μία άκρως ψυχαγωγική σχολική εκδρομή, από το μεγαλύτερο παιδότοπο της Αθήνας! Επικοινωνήστε μαζί μας και προγραμματίστε σήμερα μία σχολική εκδρομή, βγαλμένη από τα πιο τρελά παιδικά όνειρα των μικρών μας φίλων!

Panda Family Park

Μία όαση διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Ο χώρος μας διατίθεται για παιδικά και εφηβικά party, δεξιώσεις βάπτισης, σχολικές εκδρομές και άλλες εκδηλώσεις, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.